Лише у червні до електронної подачі звітності з використанням сертифікованого ключа долучилось 135 жителів міста Луцька та Луцького району. Загалом протягом січня – червня 2014 року  10371 заявників стали власниками цифрових підписів, - повідомляє інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ.

По це, під час брифінгу з місцевими засобами масової інформації повідомив заступник начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Андрій Ткачук.

«Послуги електронного цифрового підпису – зручний та сучасний спосіб не тільки спростити документообіг суб’єктам підприємницької діяльності, але й застрахувати свою інтелектуальну власність будь-якому громадянину, який користується електронною поштою», – запевнив Андрій Михайлович.

Відтак, Луцька ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області ще раз нагадує суб’єктам підприємництва регіону та громадянам, що посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно отримати в Центрі обслуговування платників Луцької ОДПІ, що знаходиться за адресою: місто Луцьк, Київський майдан,4, кабінет 30, телефон для довідок  77-84-94.