У «Волині» відбулося декілька дебютів. Передусім хвилювався Володимир Фігель – новий старший тренер «Волині» U-21. Зіграв свій перший матч в УПЛ й (увага!) 15-річний нападник Ярослав Деда. Взагалі, відзначимо, що номінальні гості у цьому матчі використали переважно зовсім молодих хлопців, які нещодавно грали в юнацькому та дитячо-юнацькому футболі, - повідомляється на офіійному сайті команди.

Утім, старт вийшов у нашої «молодіжки» феєричний. На 3-ій хвилині Дмитро Літвінєнко заробив штрафний за 18 метрів від воріт. До м’яча підійшов Іван Рогач й елегантно закинув його за «стінку» у лівий верхній кут воріт Будюка – 1:0. Відтак, цей гол задав тон грі й результат можна було, як кажуть, «робити» вже у першу тридцятихвилинку. Із середньої дистанції прикладався Зінкевич, двічі вдало підключався на кутові Роман Никитюк, ледь не зламалася поперечина після удару Літвінєнка, не влучив у ворота Сергій Петров, якого вивели віч-на-віч із кіпером.

«Іллічівець» перечекав цю зливу й організував контрвипад Філіппову, який переграв Пшибилу – 1:1. Пропущений гол і травма Петрова дещо збавила оберти «хрестоносцям».

Зовсім кепськими справи видавалися для них після того, як дубль у матчі зробив на 51 хвилині Філіппов. Але у Володимира Фігеля зіграли заміни.

Спочатку Юрій Тетеренко потужно вистрілив із 20 метрів у верхній кут – 2:2, а потім сольний прохід вдався Дмитру Булизі – він обікрав захисників, протягнув м’яча лівим флангом, пробив у дальній кут й м’яч поволі закотився у ворота після рикошету від руки Будюка – 3:2.

В останню десятихвилнку сталося вилучення азовця Аксьонова й, здавалося б, що три очки - в кишені «волинян». Але вже в додані хвилини матчу лучани «привезли» пенальті в свої ворота й Кисіль шансів Степану Пшибилі не залишив – 3:3

Фотозвіт про матч можна переглянути тут