Новопризначений голова Волинської обласної державної адміністрації 28 липня підписав доручення про покращення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців, сімей, члени яких призвані в армію, поранених та загиблих в зоні АТО (антитерористичної операції).

Згідно доручення від облдержадміністрації визначать відповідальну особу, яка буде здійснювати координацію дій в районах та містах, щодо матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців які знаходяться в зоні АТО. Також доручення будуть роздане відповідним керівникам в області.

Голова ВОДА Володимир Гунчик під час відео-селекторної наради попросив керівників районних адміністрацій найближчим часом призначити відповідальних осіб, які повинні будуть здійснювати роботу в районах та містах. Також він попросив, щоб не чекали поки матері військовослужбовців почнуть збиратися під радами, а самі йшли до них та питали яка допомога їм потрібна.

Інформація про мобілізованих, поранених та загиблих військовослужбовців надходитиме в організаційний відділ апарату ОДА щоденно.