Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик головним своїм завданням назвав впорядкування всіх структур влади навколо завдань поставлених президентом України. Тож він обіцяє посилити контроль над роботою волинських чиновників.

Заради підвищення продуктивності роботи структурних підрозділів Волинської влади кожен тиждень будуть проводитись підсумки зробленої роботи за участі заступників голови Волинської облдержадміністрації, голови обласної ради та керівників управлінь.

«Якщо в якомусь з управлінь, відділів або департаментів буде відсутній план роботи на місяць, я буду вважати, що платити заробітну плату даному департаменту немає ніякого смислу» - додав голова ОДА

Володимир Гунчик переконує, що він не збирається брати на себе повноваження управляти департаментом ЖКГ або займатись будівництвом доріг, так як це робив його попередник  Борис Клімчук. За його словами цим будуть займатись ті люди в яких це передбачено посадовими обов’язками. Натомість голова ОДА обіцяє підняти статус керівників управлінь і департаментів на івищий рівень.

Володимир Гунчик сказав, що наразі не розуміє яким чином відбувалась робота з документами в його попередника. Він розповів, що йому приносили документи, на обклдинці яких було написано рішення яке повинен прийняти голова облдержадміністрації.

«Не треба займатися бюрократією. Принесіть мені документ, покладіть в пошту і я сам його розпишу» - зауважив він.