На проспекті Відродження близько 18-ї години, навпроти Луцької поліклінніки №2 водій авто марки «БМВ 525» на великій швидкості виїхав на узбіччя. Повідомляє ТРК «Аверс».

Іномарка спочатку врізалась в дерево, а потім знесла півпаркану. Хто був за кермом та яка причина ДТП - це виявилося чи не найбільшою таємницею. Кермувальника дорогого авто, нібито, забрали до лікарні. Пасажири разом із свідками та правоохоронцями одразу ж відійшли в невідомому напрямку для з’ясування всіх обставин. На місці автопригоди незнайомий молодик намагався домовитись із знімальною групою ТРК «Аверс», щоб ми не знімали наслідки ДТП на відеокамеру. Журналістам навіть пропонували за це гроші.

Люди також пошепки розповіли про те, що домовитись про нерозголошення будь-яких подробиць ДТП намагались і зі свідками. Офіційних коментарів поки взяти не вдалось. За попередньою інформацією, очевидцем аварії також є дитина. Після побаченого в шоковому стані її теж забрали до лікарні. Інспектор взводу відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька Юрій Мельничук зазначив: «Всі обставини встановлюються. Цього я сказати не можу…

Переходили дорогу - дитина з кимось… Якраз іду в лікарню вияснити чи є потерпілі чи ні. Про подальшу інформацію Вас повідомлять у відділ зв’язків з громадськістю», - пишуть журналісти ТРК Аверс.