Убивця побив господаря квартири уламком стільця, завдавши йому понад 60 ударів. Внаслідок травм потерпілий помер. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляється на сайті міліції.

Підсудний на вулиці міста зустрів давнього знайомого із дружиною, а відтак запросив їх додому, де проживав разом із родичем, власником квартири. Завчасно придбали спиртне, тож відразу в квартирі влаштували застілля. Згодом між підсудним і родичем виник конфлікт. Сп’янілий зловмисник схопив кухонний ніж та приставив до шиї власника житла. Зрештою гостям вдалося заспокоїти агресивного товариша, але між чоловіками конфлікт не вичерпався. Коли гості пішли, підсудний схопив стілець та розтрощив його на голові господаря. Потерпілий намагався вибігти з квартири, щоби викликати міліцію, але його зупинили смертельні удари, завдані зловмисником.

Вбивця до останнього намагався приховати скоєний злочин: шукав знайомих, які б допомогли йому позбутися тіла, яке він тривалий час переховував у квартирі. Правоохоронці затримали злочинця і з’ясували, що чоловік уже був за ґратами за скоєння грабежів та розбоїв.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, обравши покарання – десять років позбавлення волі.

Як повідомлялось, злочинець оскаржуватиме скаргу в касаційному порядку і він на 99% впевнений, що його виправдають.