За ініціативи учасників групи «Ти особливий» стіну в центрі Нововолинська розмалювали патріотичними малюнками. Як ідею молодих активістів було втілено у життя дізнаєтеся із нашого відеосюжету, - повідомлє Нововолинськ Діловий.

«Спочатку було активне обговорення у соціальних мережах. Довго «обсмоктували» питання, а що ж, власне, треба намалювати на тій стіні за пожежною частиною. Зрештою, зібралися тут, маючи ідею про козаків, а решту вирішили зімпровізувати», - розповідає учасник мистецького батальйону Вікторія.

Учасники надіються, що молодь Нововолинська підтримає подібні ініціативи і підкине ще чимало ідей, аби ми прикрасили наше місто патріотичними малюнками. Це підтримає дух нашого народу і тих хлопців, які зараз на Сході.

Ініціатор акції Павло Медина розповідає, що на фарбування такої стіни витратили близько тисячі гривень.

На пропозицію журналістів зафарбувати тильну частину міськради, на яку ще не так давно владці намагалися скерувати 300 тисяч гривень із бюджету, молодий активіст відгукнувся схвально. Тим паче, що молодь обіцяє вкластися у сотню тисяч гривень, а решту перенаправити на допомогу бійцям на Сході. Отакі вони — нововолинські патріоти!