Відповідно до положення про громадську раду при Луцькому міському голові, з метою  сприяння реалізації громадянами конституційних прав, вирішення проблем міста, забезпечення врахування громадської думки у процесі підготовки та організації виконання рішень центральних і місцевих органів виконавчої влади, пропонуємо подавати пропозиції щодо участі у новому складі громадської ради. Йдеться на сайті міськради Луцька.

Запрошуємо представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, подавати заявки для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Луцькому міському голові.

Пропозиції щодо участі в установчих зборах подавати до відділу зв’язків з громадськістю міської ради в електронному або паперовому вигляді до 1 вересня 2014 року.

Адреса – м. Луцьк, вул. Б.Хмельницького, 19, каб. 102.

Електронна пошта – [email protected].

Контактний телефон –(0332) 777 937.