В останній день липня  близько 15 години на автодорозі  Львів–Радехів-Луцьк сталося ДТП з потерпілими. Водій,40-річний житель села Полонка Луцького району, керуючи автомобілем «Фіат Скудо» виїхав на смугу зустрічного руху  і допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Бенц», під керуванням 59-річного жителяГорохова. Внаслідок ДТП обидва водії та пасажири автомобіля «Фіат Скудо» отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

Пасажирами «Фіат Скудо» були дівчинка і хлопчик, відповідно  – 3 і 6-річного віку. Всі потерпілі доставлені в травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Того ж дня, о 15 год. 20 хв. по лісовій дорозі приблизно за 2 км. в східному напрямку від  смт. Маневичі  сталася ДТП.

Неповнолітній водій, 16-річний житель смт. Маневичі, керуючи  трактором «Т-40» з тракторним причіпом, рухаючись по лісовій дорозі в східному напрямку від  смт. Маневичі перевозив трьох неповнолітніх осіб. Під час руху по лісовій дорозі з причіпу випав неповнолітній 16-річний житель смт. Маневичі та потрапив під заднє праве колесо причіпу.

В результаті даної пригоди хлопчина отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми живота та грудної клітки та був доставлений в реанімаційне відділення Маневицької центральної районної лікарні, де від отриманих травм помер.

Ще одна пригода трапилася в місті Луцьку  о 17год.50хв. на перехресті вул. Ковельська-Чернишевського. 39-річний водій, що проживає  в Рожищенському районі, село Квітневе, керуючи автомобілем  «Мерседес-711», виконував маневр повороту ліворуч,  та не надав дорогу мопеду «Альфа» під керуванням 26-річного жителя Луцького району, село Боголюби, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок чого відбулося зіткнення, водій мопеду «Альфа» отримав тілесні ушкодження  та госпіталізований в нейрохірургічне  відділення Луцької ЦМЛ.