У «Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки» з фонду музею зник рідкісний експонат: німецький танк Т-III, екземпляри якого в усьому світі можна перерахувати по пальцях. Танк відправили нібито для реконструкції на місцевий танкоремонтний завод, де його з часом попросту розтягнули по запчастинах - починаючи з двигуна «Майбах» і закінчуючи дрібними деталями. Де знаходяться зараз цінні частини танка - питання без відповіді, пише видання argumentua.com.

Така ж доля спіткала і частину танка Т-VІ, передану музею співробітниками СБУ. Спочатку частина машини використовувалася для спалювання листя у дворі музею, а потім раптом з'ясувалося, що в знарядді танка нібито зберігся снаряд. Техніку довелося вивезти з території для знищення боєприпасу. Знищили так, що ні від танка, ні від снаряда і сліду не залишилося. Немов випарувався.

Ще була самохідна гармата ІСУ-152, бойова машина 1944 випуску «Звіробій» - саме такі машини прокладали нашим бійцям шлях по вулицях Берліна - тепер їх теж в музеї немає