Господарський суд Волинської  області вже вкотре розглядає справу за позовом приватного підприємства «Алекс-сервіс» до державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» про стягнення коштів за купівлю транспортного засобу.

Приватне підприємство «Алекс-сервіс», що зареєстроване у місті Кіровоград продало ДП «Маневицьке лісове господарство» кран козловий вартістю понад 740 тисяч гривень, а також деталі та комплектуючі до нього.

Відповідач ДП «Маневицьке лісове господарство», як вбачається з матеріалів попередньої справи, розплатилося лише на суму  129 198 гривень.Тоді, у серпні 2012 року Господарський суд Волинської області задовольнив позовні вимоги кіровоградської фірми, однак державне підприємство «Маневицьке лісове господарство» і досі не розрахувалося. Зі слів позивача стало зрозуміло, що певну частину боргу ДП «Маневицьке лісове господарство» сплатило деревиною, та все ж не усю суму.

Тепер же кіровоградська компанія позивається про стягнення штрафних санкцій, які складають близько 500 000 гривень.

Уже в ході судового засідання стало відомо, що представник ПП «Алекс-сервіс» не точно нарахував суму штрафних санкцій, а тому суддя Валентина Дем'як відклала розгляд справи.