У зв’язку з подіями, які відбуваються в державі, працівники Державтоінспекції посилюють антитерористичні заходи, направленні на виявлення та затримання груп чи осіб, які мають наміри вчинення протиправних дій, - повідомляють в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Для цього проводитиметься ряд комплексних заходів, направлених на виявлення підозрілих предметів та осіб, а також груп людей, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру. Працівники ДАІ уповноважені здійснюватись перевірки та огляд транспортних засобів, громадян та їх речей на виконання доручення УМВС України у Волинській області «Про проведення комплексу антитерористичних заходів».

Керівництво Державтоінспекції Волині звертаються до учасників дорожнього руху з проханням поставитися до таких заходів з розумінням, відповідальністю та громадською свідомістю. Профілактичні та оперативно-розшукові заходи направлені в першу чергу на попередження терористичних актів і диверсій, виявлення фактів незаконного обігу зброї чи вибухівки.