2 170 будинків або 71% будинків уже готові до зими – там здійснена комплексна перевірка та підготовка. Про це повідомив Володимир Банада, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації, на сьогоднішньому засіданні колегії ОДА. Інформує «Волинська правда».
Володимир Банада також повідомив, що у 431 будівлі області замінено покрівлі – частина з них була пошкоджена природними стихіями.
Та незважаючи на високі показники кількості уже підготовлених будівель, всі вони потребують повторної ревізії електрощитових, адже у зв’язку з загальною економією газу – більшість волинян активно користується електроприладами.

Директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації наголосив і на тому, що Волинь істотно скоротила споживання газу. Так, із зазначених Кабміном 2545, 1 млн. куб. газу, область витратила лише 1902 млн. куб. Таким чином, Банада запропонував зменшити витрати ще більше: перерозподілити місячний ліміт газу, або ж його дещо відкорегувати.