Під час незапланованої зустрічі активістів області із головою Волинської обласної державної адміністрації Володимиром Гунчиком, яка відбулася після відеоселекторної наради в Інституті післядипломної освіти, двоє осіб вчинили хуліганські дії, один із них розбив яйце об голову керівника найвищого органу виконавчої влади регіону, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

Голова облдержадміністрації відразу зробив заяву про те, що звернеться в правоохоронні органи з приводу перешкоджання його професійній діяльності.
– На місці події працює слідчо-оперативна група, – повідомив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига. – Особи зловмисників встановлені. Хуліганські дії вчинили депутати Старовижівської районної ради від ВО «Свобода».

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п’яти років. Проводиться досудове розслідування.