З нагоди свята – Дня Державного Прапора України – у Луцьку відбувся міжнародний футбольний матч. Зустрілись у командному двобої любителі поганяти м'яча з Луцька та білоруського Бреста 23 серпня на місцевому стадіоні «Авангард». Пише Волинський інформаційний портал.

Зважаючи на спеку, організатори матчу єдності країн вирішили провести зустріч у форматі двох таймів по 40 хвилин.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова комітету фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

Посадовець передав футболістам вітання від Луцького міського голови Миколи Романюка. Слова Юрій Волинець підкріпив ділом, вручивши спортсменам сувенірні подарунки.

Привітав футболістів із Луцька та Бреста і заслужений працівник фізичної культури та спорту України Станіслав Рубчев, акцентувавши увагу на тому, що така зустріч організована не з проста. «Луцьк та Брест – міста побратими», - впевнено заявив ветеран спорту. Опісля він вручив найстаршими футболістам з обох команд пам’ятні медалі. Зокрема, нагороду отримав і найстарший учасник матчу, гравець білоруської команди Валерій Транков, якому виповнилось 65 років.

Учасники та організатори матчу погодилися, що в такому матчі рахунок не головне. Обмінявшись сувенірними прапорцями, команди розпочали матчеву зустріч.