Маленькі хлопчики і дівчатка 24 серпня в особливий для нашої держави день в національному вбранні та з українськими віночками на голові написали листи солдатам волинської 51-ї окремої механізованої бригади. Про це повідомляє ПроКовель.

Щоб підбадьорити наших вояків, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході, вони не пошкодували ні сил, ні часу, ні кольорових олівців, ні фарби. На заваді не став і потужний зовсім не літній дощ. Діти прийшли до Палацу учнівської молоді і, відмовившись від допомоги старших, взялися за патріотичну справу.

Лише з часу анонсування в місті проведення акції «Напиши листа солдату» до ПУМ надійшло більше сотні конвертів. Є тут і колективні роботи, зокрема, вихованців школи №10, і добірка малюнків дитячого садочка №11, і особистий подарунок у вигляді сердечка учениці ЗОШ №6 Даринки Миронюк, і лист із авторським віршем від 75-річної пенсіонерки, ветерана праці, дитини війни Олександри Балюк.

У кожен лист зовсім юні ковельчани вклали часточку своєї душі, побажання і прохання до воїнів, які нині боронять рідну землю від непроханого, вороже налаштованого, російського сусіда, захищають цілісність України. Вони щиро просять солдат «Повертайтеся живими», «Діти чекають на своїх Героїв», і вірять, що «Україна переможе», адже всі «Ми за мир».

Дитячі малюнки та листи були передані цього ж дня учасникам АТО, які наразі перебувають у короткостроковій відпустці. Вони пообіцяли, що листи візьмуть із собою на передову.