Волинський самооборонівець, щоб «уберегти» життя лучан, викрав авто у п’яного водія. Про це повідомляють у прес-службі Самооборони Волині.

Активіст описує подію так: «Біля штабу Самооборони зупиняється авто темночервоного кольору типу DEO. Із нього виходить мужчина з голим торсом і направляється до банкомату, при цьому обдавши нас ароматом щойно випитого якогось міцного спиртного напою. Знявши гроші, повертається».

Самооборонівець звернувся до чоловіка з питанням, чому після чарки сідає за кермо.

На що чоловік вперто заперечив, що не п’яний і нікуди не їхав.

Чому не викликав наряд міліції пояснює так: «тому що в нас, якщо інспектор не спиняв авто, довести через суд нічого неможливо, бо водій скаже, що він нікуди не їхав, а просто сидів і чекав тверезого водія. Так роблять всі “розумні” водії у Луцьку. І на наші умовляння даішників, що ось, є, ми свідки, що він керував автомобілем, давайте відвеземо його на експертизу, щоб підтвердити стан алкогольного сп’яніння, – відповідь одна: суд не визнає, а нам буде догана. Що робити мені, батькові чотирьох дітей? Відпускати його? Ні. Забираю в нього ключі. Несу, кладу в сейф. Іншого виходу в мене нема. На другий день прийшов. Ключі повернули після того, як приніс довідку з військкомату, що він – військовозобов’язаний. Ось так, я вкрав машину» - резюмує активіст.

Таквож волинський самооборонівець додав відео: "Як волинські даівці "не беруть хабарів"".