Заборгованості щодо виплати заробітних плат за І-ше півріччя 2014 року у Луцьку немає. Про це повідомила Лілія Єлова, начальник управління фінансів та бюджету міської ради під час засідання постійної депутатської комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Інформує «Волинська правда».

Доповідаючи з питання щодо виконання бюджету міста за І-ше півріччя 2014 року, Лілія Єлова розповіла, що загалом бюджет міста виконаний на 99,7 %. Так, єдиний борг, який був, стосувався незахищених статтей. Це трапилось у зв`язку з тим, що Держказначейство не пропускало гроші. Проте зараз, запевнила начальниця, таких проблем немає.


Лілія Єлова, звітуючи, розповіла і про збільшення видатків загального фонду на 200 тис. грн для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців АТО. Зокрема, понад 44 тис. грн — допомога на поховання. Начальниця також повідомила, що управління охорони здоров’я також отримало фінансову допомогу — понад 133 тис. грн. для потреб закупівлі пільгових медикаментів для лучан.