Як ми повідомляли, серед оточених добровольчих підрозділів Національної гвардії та МВС у місті Іловайськ Донецької області знаходяться і три десятки бійців роти міліції спеціального призначення «Світязь» (інші охороняють один з блокпостів). Про це повідомляє Вісник+К.

Місто кілька діб піддається потужним масованим ударам ворога. Терористам надає допомогу російська артилерія. Місто обстрілювали з «Градів» та «Ураганів». Добровольчі батальйони понесли відчутні втрати. На жаль, є втрати і у «Світязі». За інформацією з джерел у волинській міліції, загинув мешканець села Підгайці Луцького району Володимир Іщук. Він отримав важкі поранення. Оскільки місто перебувало в оточені, його не вдалося вчасно евакуювати. Від отриманих травм міліціонер-доброволець помер. Також серед бійців «Світязя» щонайменше троє поранених.

Тіло загиблого волинянина нарешті вдалося евакуювати із зони бойових дій. Його доставили у безпечніше місце у Волноваський район, звідки перевезуть на Волинь.

Володимир був патріотом, хорошим сім’янином. Рано втратив батька, якого привалило бетонною плитою. Напівсиротами лишилося троє дітей: сестра Валентина, брат Віктор та наймолодший Володимир. Мама піднімала їх на ноги сама. Доля немилосердна… Війна принесла трагічну звістку в цю сім’ю.

У Володі залишилося двоє маленьких діток і дружина.