У результаті перевезення 52-річним чоловіком 8-річного хлопчика у кабіні, яка не облаштована сидінням для перевезення пасажирів, дитина випала і отримала тілесні ушкодження. Хлопчика доставили в реанімаційне відділення Маневицької центральної районної лікарні, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області. 

26 серпня близько 18-ї години вечора поблизу с. Велика Яблунька Маневицького району трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю неповнолітнього. 

Загалом, за повідомленням правоохоронців, инулої доби зареєстровано три автопригоди, де травмовано троє осіб: водій, пішохід і неповнолітній пасажир.

Перевищення швидкості стало причиною дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 27 серпня близько 8-ї години ранку на автодорозі Камінь-Каширський – село Гута-Камінська. 40-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2114», не вибрала безпечну швидкість, не дотрималася дистанції при здійсненні маневру обгону, а відтак скоїла зіткнення із мопедом «Альфа». У результаті дорожньо-транспортної пригоди 72-річний водій мопеда отримав тілесні ушкодження.

Цього ж дня об 11-й годині по вулиці Карпенка-Карого в Луцьку 28-річний водій здійснив наїзд на пішохода, який ішов майданчиком для стоянки транспортних засобів навпроти торгового центру. Водій місце пригоди залишив, пішохід отримав незначні тілесні ушкодження.