Батьки волинських військовослужбовців, які воюють у зоні АТО налаштовані настільки серйозно, що їх подальші дії передбачити майже неможливо, - каже батько солдата з Волині Ярослав Мудрик.

Сьогодні вночі батьки 50 військових з Волині, які воюють у зоні АТО вирушають до Києва. Головною метою поїздки до столиці є те, аби Президент України ввів військовий стан на Сході України.

Як прокоментував телефоном представник батьків та рідних військовослужбовців Волинської області Ярослав Мудрик, матері хочуть донести до Петра Порошенка звернення, яке було сьогодні затверджено сесією Волинської обласної ради. Батько каже, що матері налаштовані настільки серйозно, що не покинуть столицю, доки не буде вирішено цього питання.

«Зараз таке твориться на Сході, що просто кожен батько, кожна мати налаштовані будь-якою ціною свою дитину витягнути звідти. Це АТО було настільки сплановане керівництвом АТО, що просто дітей кинули в бій. Нічим не забезпечили, діти гинуть, дітей кинули в полон, допомоги немає тижнями», - каже він.