На Сході України тривають військові дії. У зв’язку з цим постає нагальна необхідність в організації та наданні допомоги військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні АТО, покращенні матеріально-технічного забезпечення захисників держави, - повідомляють у Ковельській райдержадміністрації.

Громада Ковельщини всіляко сприяє нашим воякам у наданні допомоги. Так, кілька днів тому волонтери відправили бійцям у Луганську і Донецьку області чергову партію допомоги, зібрану мешканцями населених пунктів Городищенської, Облапської, Тойкутської, Старокошарівської сільських рад. У гуманітарному вантажі є продукти харчування, чай, кава, цигарки, засоби гігієни. 

Райдержадміністрація спільно з волонтерами систематично проводить моніторинг допомоги, яка необхідна українським воякам. І вже готує наступну партію вантажу. Він  найближчим часом буде переданий нашим землякам у зону АТО. Окрім того, волонтери Ковельщини організують перевезення військовослужбовців з місць проходження служби у короткострокові відпустки і назад до місця служби.