Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев провів брифінг для ЗМІ, в ході якого поінформував про підсумки роботи за тими напрямками, які покладені на нього. Зокрема: економіка області, інвестиції, житлово-комунальне господарство, дорожня інфраструктура. З призначенням Володимира Гунчика головою облдержадміністрації до функціональних обов’язків Сергія Кудрявцева відтепер належать і усі фінансові питання області. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами Сергія Кудрявцева, Волинь сьогодні одна із не багатьох областей держави, де спостерігається стабільність, а відтак, і маємо перевиконання обласного бюджету, а це - на 26 млн грн; вчасно сплачується людям зарплата та податки до бюджету.

Він поінформував, що область на сьогодні освоїла вже 80 млн грн державних коштів. Отримання цих ресурсів дозволило зняти соціальну напругу області, профінансувати першочергові заходи такі як: підготовка до зими, нового навчального періоду, ремонт доріг, виплата кредиторської заборгованості.

Наразі головними завданнями першого заступника голови облдержадміністрації є підготовка області до зими та розвиток місцевих вугільних підприємств.

Сергій Кудрявцев також поінформував про роботу, пов’язану із соціальним забезпеченням громадян України, які тимчасово виїхали з Криму та Сходу на проживання в область.