15 вересня 2014 року у Луцькому міськрайонному суді (головуюча-суддя Івасюта Л.В.) відбудеться судовий розгляд у справі за позовом Осіпова А.О. до Луцької міської ради, Луцького міського голови, третя особа Волинська облспоживспілка, депутат Ткачук Є.Є. про визнання недійсними рішень міської ради і розпоряджень міського голови. Про це у гупі «Судовий розгляд. Завокзальний ринок повинен належати лучанам» мережі Facebook написав депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов. 

«У 2011 році під тиском Луцька міська рада ухвалила рішення про передачу в оренду Завокзального ринку Волинській облспоживспілці. Строк оренди 22 роки (???) 

Волинська облспоживспілка сплачує за оренду 3,60грн. за 1 кв.м. орендовної землі. При цьому одразу ж ця земля передається в користування підприємцям по 60 грн. за 1 кв.м. Таким чином, на посередництві Волинська облспоживспілка заробляє майже 2 000%, це майже 30 млн.грн. щороку. Це більше 600 млн.грн. до закінчення оренди. 

Це надприбутки. Це збагачення за рахунок майна лучан.

Волинська облспоживспілка на даний час є підприємством, що належить декільком людям; фактично це приватна компанія. 

Невже лучани нездатні самі віддати цю землю в оренду підприємцям, без посередників?

Це грабунок луцької громади. Ці гроші можна витрачати на побудову дитячих садочків, яких сьогодні не вистачає; на ремонт житлового фонду, доріг, дворових територій, тощо. 

Метою судового розгляду є скасування незаконних рішень місцевої ради та міського голови і домогтись відновлення дії раніше скасованого рішення міської ради про розірвання договору оренди Завокзального ринку м. Луцька.

Не будьте осторонь! Відстоюй майно громади!», - написав депутат.