Удару було завдано між районами шахт Абакумова і Скочинського. Місцеві жителі припускають, що вибухнула ракета Точка-У, - повідомляє Кореспондент.

"У Донецьку між Абакумова і Скочинського було потрапляння тактичної ракети (фугасного компонування) РТК "Точка-У". Бойове поле припало на терикон, в повітрі суспензія породи. У довколишніх районах від ударної хвилі пошкоджено вікна будинків", - пишуть у місцевих пабліках.

Користувачі стверджують, що дим від вибуху видно за кілька кілометрів. "Ударна хвиля була серйозна", - стверджують жителі навіть віддалених від місця селищ.

З району Лідіївки видно, як піднімається хмара диму/Вконтакте

За іншою версією, не Точка-У, а снаряд або міна влучили в склад Донецького казенного заводу хімічних виробів, що виробляє оборонну продукцію.

Нагадаємо, раніше сили самопроголошеної ДНР почали штурм донецького аеропорту. За даними сепаратистів, саме з його території проводиться левова частка обстрілів міста

Того ж вечора 31 серпня про взяття луганського аеропорту заявили пабліки, що підтримують ЛНР. Офіційних підтверджень цієї інформації немає, проте про бої за об'єкт повідомляли проукраїнські активісти в соцмережах.