Індивідуальні аптечки з лікарськими засобами, життєво необхідними для захисників, готові до передачі у зону бойових дій, - повідомляє прес-служба благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

Про це стало відомо під час робочої зустрічі заступника голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірини Констанкевич з головою Волинської обласної організації української спілки ветеранів Афганістану Григорієм Павловичем та волонтерами організації.
Необхідні медикаменти, придбані благодійним фондом, члени ВОО УСВА разом з вже наявними препаратом Целокс та перев’язувальними засобами сформували у 100 індивідуальних аптечок, які передадуть у зону бойових дій та тим військовослужбовцям, яких відряджають у зону АТО.
Голова ВОО УСВА Григорій Павлович подякував усім небайдужим волинянам та волонтерам, завдяки яким вдається допомагати волинським воїнам з найнеобхіднішим – ліками та амуніцією.
«Увесь український народ зараз повинен відкинути все і зосередитися на потребах української армії», - вважає голова Волинської обласної організації української спілки ветеранів Афганістану. Він подякував «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за допомогу та участь у благодійному телерадіомарафоні. З його слів, сума у розмірі 25 000 грн, виділена фондом на потреби української армії, стала найбільшою благодійною допомогою під час марафону «З нами Бог і Україна».
Своєю чергою, Ірина Констанкевич сказала, що про потреби військових у фонді дізнаються «з перших уст» під час зустрічей з членами їх родин. У планах фонду – програма оздоровлення у Буковелі учасників АТО. Проте на часі нагальні потреби – амуніція для солдатів, психологічна допомога тим, хто повертається додому, підтримка сімей та дітей шкільного віку тих військовослужбовців, які відстоюють державність на Сході України.