Матч із «Зорею» завершував перший ігровий відрізок чемпіонату, який склав 5 поєдинків. Після нього у «Волині» - 2 перемоги і три поразки, 8 місце у чемпіонаті, - пише прес-служба ФК «Волинь».

Перемога перервала декілька серій «Волині». Лучани до цього п’ять матчів поспіль програвали у гостях, а «Зоря» була сильнішою «Волині» три гри поспіль. Крім того, збільшилася й безнічийна серія «хрестоносців». Тепер лучан безкомпромісні вже 14 матчів поспіль.

Дебютував за «Волинь» й Олександр Сваток (щоправда, зіграв він лише 17 хвилин).

Лауреатом матчу в оглядах всеукраїнських інтернет-ЗМІ став Редван Мемешев. Портал UA-Football включив Редвана до своєї символічної збірної туру.  

«У грі із «Зорею» Мемешев допомагав з флангу Маріотто, але багато разів саме він опинявся на позиції центрфорварда. Власне й вирішальний, гарний гол 11-й номер лучан забивав з цієї позиції. Мемешев впевнено провів матч проти загартованих в європейських матчах Максима Білого та Ніколи Ігнатьєвича, обігрував захисників і був постійно націлений на ворота луганчан», - так пояснили свій вибір на UA-Football.

А от сайт Matchday, підсумовуючи перемогу «Волині», пише: «Приємно, що разом месте с привычно крутым Эриком эффектнейший мяч удался Мемешеву, который в этом сезоне нас не так и часто радует результативными действиями.