У час, коли їхні колеги боронять незалежність і територіальну цілісність Батьківщини у східних регіонах, правоохоронці піклуються про їх сім’ї, допомагають як словом, так і ділом. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Напевно, нелегко знайти серед служб і підрозділів міліції співробітників, які б віддавали роботі стільки часу, як дільничні інспектори, котрі повинні вміти вислухати, порадити, допомогти. Нерідко їхній робочий день закінчується пізно ввечері і, як правило, працюють у вихідні.

Тож нині, у такий складний для держави час, дехто із них, не вагаючись,вирушили виконувати службовий обов’язок на Схід країни, залишивши свої домівки, батьків та дружин із дітьми.

– Про допомогу по господарству нас ніхто не просить, але ж бажання хоч чимось бути корисними є у кожного з нас, – розповідає старший дільничний інспектор майор міліції Юрій Генсецький. – Батьки нашого колеги, що нині бере участь в АТО, проживають на моїй адміністративній дільниці, тому про їхні потреби я добре знаю.

На обійсті правоохоронців радісно зустріла Оксана Григорівна, мама колеги:

– Після того, як син поїхав, роботи додалося нам усім: господарство ж у нас велике. А тому ми ніколи не відмовляємося, коли хлопці приїжджають на допомогу.

Міліціонери накосили трави, назбирали та порізали гарбузи, нагодували худобу, накопали картоплі, прибрали подвір’я та посприяли з хатніми клопотами.

– Допомагати родинам учасників АТО – наш обов’язок, – наголошує ЮрійГенсецький. – Тож сім’ї колег можуть завжди на нас розраховувати.