Оперативна нарада в голови Волинської обласної адміністрації вчергове почалась оголошенням загиблих в зоні АТО, та хвилиною мовчання. Володимир Гунчик повідомив присутніх, що за минулий тиждень загинув 21 військовий з Волині.

Володимир Гунчик звернувся до ЗМІ які, за його словами, надають неправдиву інформацію в соціальних мережах про 51-шу бригаду. Він каже ніби в інтернеті з’являється непідтверджена інформація про загиблих воїнів. Губернатор зауважив, що за цією інформацією стоять рідні військовослужбовців, а отже треба «думати» перед тим як щось писати.

Наприкінці відео-селекторної наради до губернатора звернулось керівництво Ратнівської РДА із проханням ще раз прочитати прізвище та ім’я солдата з їх району який загинув у зоні АТО. «Оніщук Дмитро Валентинович, СМТ Заболоття, Ратнівський район» - відповів голова ОДА «Він живий!» - зауважила голова Ратнівської РДА Лариса Цепух. Вона звинуватила голову ОДА в тому, що він вже втрете надає неправдиву інформацію про вбитих. На що Гунчик відповів, що інформація є офіційна та що він отримав її від військового комісаріату.

Губернатор закликав ЗМІ «думати» перед тим як подавати інформацію у соціальні мережі. Натомість посада голови ВОДА, вочевидь, цього не передбачає.