Нову захисну лінію планують побудувати на відстані 15-20 кілометрів від міста, повідомив мер Маріуполя.
Сьогодні в Маріуполі завершаться роботи зі зміцнення блокпостів на в'їзді до міста. Про це повідомив міський голова Юрій Хотлубей, передає регіональний сайт 0629. Пише Корреспондент. net.
За словами міського голови, три блокпости вже досить укріплені завдяки жителям, громадським працівникам та міським підприємствам. Подібним чином захисні споруди будуть побудовані на всіх блокпостах навколо міста.

Крім того, Хотлубей повідомив, що найближчим часом буде побудована друга захисна лінія на відстані 15-20 кілометрів від міста.

"Маріуполь - це місто-фортеця. Наші жителі хочуть бути у складі єдиної України, і у них є бажання захистити наше місто", - зазначив градоначальник.

Хотлубей також повідомив, що в місті ведеться підготовка сховищ і зараз розглядається питання про наповнення їх запасом води і продуктів.

Напередодні в Радбезі зазначили, що Маріуполь готовий відбити можливий удар.

Як повідомляв Корреспондент.net, у РНБО заявили, що російські війська в середу, 27 серпня, зайняли і контролюють місто Новоазовськ і низку населених пунктів Новоазовського, Старобешівського і Амвросіївського району Донецької області.
Повідомлялося, що сепаратисти, за підтримки російських військ, захопили кілька населених пунктів на півдні Донецької області і рухаються в напрямку Маріуполя.