Правоохоронцям знадобилося півгодини, аби встановити автомобіль, причетний до автопригоди. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.
У суботу близько 15-ї години дня на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці поблизу села Голоби Ковельського району, невстановлений водій, рухаючись автомобілем «Сітроен Берлінго», здійснив наїзд на 16-річного пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину дороги. Водій місце ДТП залишив. У результаті наїзду хлопець отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.
Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду передали усім нарядам ДАІ, тож уже за півгодини в районі села Радошин Ковельського району працівники дорожньо-патрульної служби з обслуговування стаціонарного поста №2 смт Маневичі помітили автомобіль із характерними механічними пошкодженнями, який виїжджав із лісового масиву.
Під час розмови з правоохоронцями 56-річний водій заперечував, що місце пригоди залишив, аби втекти, оскільки викликав карету «Швидкої медичної допомоги», а сам вирушив до матері потерпілого.
Чоловіка разом із транспортним засобом доставили у ковельське відділення ДАІ для встановлення всіх обставин події.
За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.