Луцька «Волинь» зіграла в Ужгороді контрольну гру із місцевою «Говерлою». Матч відбувся на запасному полі стадіону «Аванград», що в обласному центрі. Про це повідомляє клубна прес-служба лучан.

У першому таймі команди зіграли більш-менш основними складами, а от на другу половину тренери випустили більше дублерів. Хоча провідні гравці господарів довше були на полі й за цей час «ведмеді» зуміли тричі вразити ворота «хрестоносців». Перший тайм господарі виграли 1:0, у другому забили ще двічі. В результаті поразка «Волині» 0:3.

Окрім того, що команда перебувала під вантажем тренувань, відзначимо, що у «Волині» були відсутні декілька ключових гравців, яких викликані у збірні своїх країн – Бабенко, Приндета і Мемешев (Україна U-21), Кобахідзе (Грузія). А стосовно Бікфалві і Парцванії, то тренери вирішили не ризикувати їхнім самопочуттям, адже гравці мають незначні ушкодження.

Наступний матч «Волині» на зборах відбудеться 9 або 10 вересня. Суперник лучан уточнюється, ймовірно це буде один із лідерів обласного закарпатського футболу.

Склад «Волині»: Кичак – Сімінін (Задерецький), Сваток (Новак), Жуніч (Рогач), Шіш (Воронін) – Шабанов, Матей (Нємчанінов) – Бохашвілі (Козьбан), Бабатунде (Маріотто), Гуменюк (Зінкевич) – Селін (Петров).  

Голи: Герасимюк (23), Глушицький (57), Фещук (65).

Фотозвіт про матч переглядайте у галереї.