Нововолинський солдат, що мужньо захищає Батьківщину, закликав до рішучих дій, щоб не допустити знищення інших міст України. Пише на сторінці в соцмережі волонтер Василь Шевчук. Повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

«Мені випала честь поспілкуватися з хлопцями - бійцями НАШОЇ 51 ОМБР. З тими, які були всюди,з тими, які їхали з відпустки і які їхали у відпустку: таку довгоочікувану та омріяну! Так, 5 місяців пекла без відпустки... 19, 20, 21,... 34, 38......,і навіть 48-52... - це вік тих Героїв, які перебували у ВСІХ гарячих точках Донбасу... Я не вмію гарно писати і розповідати, але хочу сказати одне: я віз ГЕРОЇВ, ГЕРОЇВ, які не хизуються своіми вчинками, які захищають батьківщину! СЛАВА ГЕРОЯМ!!! Хлопці, дай Бог Вам добра, повертайтесь швидше з перемогою живими... Дозволю собі процитувати слова бійця 51 ОМБР з Нововолинська», - йдеться у повідомленні активіста.

«...Ми тут удвох з братом... Ми бачили Донецьк, Луганськ, були на Савур-Могилі... Оленівка, Іловайськ, ще багато міст та сіл... руїни... Ми не хочемо, щоб з наших міст зробили таке саме! Ми звідси НЕ ПІДЕМО, дайте нормальну зброю», - цитує бійця з Волині.

«Я переконаний: таких хлопців багато, і вони переможуть, я переконаний! Волинь, пишайся своїми синами, своїми ГЕРОЯМИ! Слава Україні!», - резюмує він.