Організаторка луцької порностудії Олена Дьоміна сьогодні таки потрапила на судове засідання під конвоєм. Однак слухання знову перенесли. Цього разу через хворобу її захисника - Валерія Таргонія. 

Нагадаємо, що Луцький міськрайонний суд у липні через хворобу нирок звільнив Олену Дьоміну від відбування покарання на період лікування. Однак прокурор одразу подав апеляцію. На минуле судове засідання, яке відбулось 27 серпня Олена Дьоміна не з’явилася, а її захисник подав клопотання про відкладення судового розгляду у зв’язку з тим, що підсудна перебуває настаціонарному лікуванні у Луцькій міській клінічній лікарні.

В той же час, журналістам інтернет-видання "Під прицілом" вдалося з’ясувати, що на лікування Олена Дьоміна поступила лише за день до судового засідання, і за кілька днів після нього - виписалася з лікарні. Заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило з цього приводу зауважив, що «мабуть лікування не було тривалим».

Вже за декілька днів після того з’ясувалося, що організаторку луцької порностудії, яка з 11 січня перебувала у розшуку, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

І от на сьогоднішнє судове засідання Олену Дьоміну було доставлено під конвоєм. Однак слухання справи відклали. Щоправда цього разу вже через хворобу її захисника, який подав відповідне клопотання про перенесення розгляду справи.