До Волинської обласної державної адміністрації надійшли нові кадрові пропозиці щодо призначень.

Про це повідомили у прес-службі ВОДА.

Волинська обласна молодіжна громадська організація гандбольний клуб «Волинь-Луцьк» пропонує підтримати кандидатуру В. Галана-Влащука на посаду начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації. Цю кандидатуру також підтримують федерація спортивного орієнтування Волині, федерація футболу Волині та спортивний клуб «Орієнт». Листи-прохання від цих організацій також надійшли на адресу обласної державної адміністрації.

Директори ТОВ “Тигрес-люкс» О.Шевчук та ТОВ «Тигрес» С.Венгрін надіслали електронні листи з проханням призначити начальником ГУ Міндоходів та зборів в області В.Чуя.

Житель села Оконськ Маневицького району просить призначити на посаду голови Маневицької РДА нового керівника, який буде працювати на громаду і згідно Закону (прізвище претендента не вказує). Також він пропонує призначити О. Бегаля головний лікарем Маневицької ЦРЛ.

Члени громадської організації «Горохівська районна організація Всекраїнського об’єднання «Майдан» надіслали звернення за підписами 12 осіб на підтримку голови Горохівської РДА С.Годлевського, а також висловлюють незгоду з кандидатурою на посаду нового голови Горохівської РДА, запропонованою від ОДА, С.Зайця.

Також колективне звернення за підписами 21 жителя Іваничівського району надійшло до облдержадміністрації, в якому вважають про недоцільність заміни голови Іваничівської РДА А.Бадзюня.

Ще одне колективне звернення гравців районного футбольного клубу «Рубіж» та вихованців ДЮСША Любомльського району – 50 підписів – на підтримку А.Півнюка як кандидата на посаду голови Любомльської РДА.

Мешканка с.Велимче, Ратнівського району, мама голови Ратнівської РДА просить залишити свою дочку Л. Цепух на посаді.