Голова громадської ради при ОДА Ігор Дильов звернувся до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика посприяти у створенні об'єднаного обласного центру “Координаційний центр допомоги учасникам АТО та членам їх родин”. На переконання членів громадських організацій, потреба у такій установі для області є вкрай нагальною, адже таким чином можна буде координувати дії влади, волонтерів, батьківських комітетів, військових та оперативно реагувати на ті чи інші питання. про це повідомляє прес-служба ВОДА.

Відтак, ще на початку тижня Володимир Гунчик на оперативній нараді попросив Луцького міського голову віднайти приміщення для потреб такого центру. Цього ж дня під час засідання оперативного штабу Микола Романюк доповів, що це питання вирішено і приміщення є. Він також повідомив, що з аналогічним проханням до нього звернувся Ярослав Мудрик, голова Координаційної ради при Луцькому міському голові щодо соціального захисту сімей мобілізованих військовослужбовців.

Тож завдяки оперативній роботі як обласної, так і міської влади, Координаційний центр допомоги учасникам АТО запрацює за адресою: м.Луцьк, вул. Червоного Хреста, 16. Наразі триває оформлення відповідної документації.