Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №21 з центром у Ковелі вже вкотре розмістилася в будівлі, що по вулиці Грушевського, 12 (приміщення колишнього військкомату). Проте, на думку голови окружкому Євгенії Гаценко, надане приміщення не відповідає вимогам Центральної виборчої комісії. Пише Про Ковель.

Про свої зауваження і прохання Є. Гаценко та члени комісії повідомили керуючого справами виконавчого комітету Ковельської міської ради Володимира Бойка та відправили акт-обстеження даного приміщення до Центральної виборчої комісії. В. Бойко уважно вислухав прибулих і пообіцяв допомогти.

І ось на позачерговій 60 сесії Ковельської міської ради, а відбулася вона минулого четверга, тобто 11 вересня, в порядку денному з’являється питання «Про надання нежитлового приміщення в безоплатне користування». Воно було обговорено на постійній комісії з питань планування бюджету і фінансів, яка рекомендувала сесії затвердити проект рішення. Як не дивно, але одним із авторів цього документу є той таки Володимир Бойко, а також начальник відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович.
Оскільки зауважень щодо цього проекту рішення в членів профільної депутатської комісії не було, то ковельський парламент одноголосно затвердив дане питання. Отож, згідно документу, окружній виборчій комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №21 надано в безоплатне користування частину нежитлового приміщення в будівлі по вулиці Грушевського, 12 загальною площею 328,7 квадратних метрів, де багато різної квадратури коридорів, є кладова, приміщення для архіву та побутове, а також дев’ять кабінетів, найбільший з яких – 43 квадратних метри. Окрім цього, депутати дозволили окружній виборчій комісії безкоштовно при потребі користуватися сесійним залом адміністративного будинку.

Читайте також: На Волині вимагають замінити приміщення ОВК № 21 з центром в Ковелі