Протягом вихідних на території області зафіксовано низку ДТП причиною яких, стало грубе порушення Правил дорожнього руху, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

Попри постійні попередження працівниками Державтоінспекції про потребу дотримання Правил, на дорогах і надалі продовжують травмуватися велосипедисти.

Чергова ДТП відбулася 13 вересня на перехресті вул. В.Стуса та Пирогова в м. Нововолинська. 30-річний велосипедист, житель міста Нововолинськ, рухаючись з правої сторони вулиці по правій частині дороги по ходу руху автомобіля, перед перехрестям не подаючи ніяких попереджувальних сигналів про намір зміни напрямку руху, в результаті чого зіткнення з автомобілем «Черрі Амулет A15», яким керував 40-річний житель м. Нововолинськ, що здійснював випередження велосипедиста. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Ще одна ДТП, цього разу також на території м Нововолинськ скоєна в неділю, 14 вересня по вул. Миру та Сковороди. 58-річний житель м. Нововолинськ, керуючи автомобілем марки «Фолькваген Кадді», виїжджаючи з другорядної дороги по вул. Сковороди не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21070»,який рухався по головній дорозі по вул. Миру, під керуванням 36-річного чоловіка.

Внаслідок ДТП троє пасажирів: дві жінки 39 та 30 – років та 11-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження, усі госпіталізовані до медичного закладу.
За фактами ДТП проводиться розслідування.