Попри зауваження до маршруту №23, роботу перевізника визнали таки задовільною. Аналізували його діяльність 16 вересня під час засідання виконавчого комітету міськради. Про це пише Волинський інформаційний портал.

Під час доповіді про роботу маршруту №23 стало відомо, що вихід на рейси становить 90%, а кількість відміток на кінцевих зупинках – 5,1 тисячі із необхідних 8,2 тисячі.

«Не доїжджаєте?» – поцікавився Луцький міський голова Микола Романюк. Перевізник Микола Тимощук відповів, що таке може бути на КРЗ. Власне, там немає підприємств, тож маршрутки часто, особливо у вихідні, розвертаються біля «Адреналін Сіті».

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зазначив, що водії протягом 20 років звикли, що ніхто не контролює їхню роботу. Тому те, що вони не доїжджають до кінцевих, – це вже їхній «біологічний рефлекс».

Але загалом від добре відгукнувся про роботу маршруту №23. Тієї ж думки і заступник міського голови Тарас Яковлев. «Є непоганий прогрес, побажання просто його зберегти», – говорив він.

Окрім того, під час засідання виконкому звернули увагу на питання музики в маршрутках. Зокрема, один із членів Богдан Климчук поцікавився, чи включають водії шансон. Перевізник відповів, що інструктажу щодо цієї музики з підлеглими він не проводив. Проте дав вказівку взагалі не включати її, коли в місті оголошені дні жалоби.