У Києві під Верховною Радою відбуваються відразу кілька мітингів. Зокрема, активісти вимагають надати на розгляд закон про особливий статус захоплених терористами територій, прийняти закон про люстрацію і про права тимчасових переселенців.
Зокрема, член політичного об'єднання Сила народу Олександр Меланченко заявив виданню Корреспондент.net, що вони зібралися під Радою з вимогою оприлюднити закон про особливий статус захоплених терористами територій. Про це повідомляє Кореспондент.

"Наші основні вимоги: дати прочитати закон, бо його ніхто не бачив і не читав. Ми б хотіли побачити його реально. Другий момент - не приймати закон без участі проукраїнських переселенців, без серйозно обговорення, без обговорення Верховною Радою", - заявив він.

 

 

За його словами, зараз під Радою перебуває близько 40 осіб, серед яких біженці з Донбасу. Також присутні ті, хто виступає проти закону про люстрацію, є приїжджі із Криму. Їхні основні вимоги - прийняти закон про права тимчасових переселенців і неприйняття закону про ДНР та ЛНР.