Поки одні військові гинуть на Сході, у Києві працівники військкоматів смакують мирне життя. Столичні військкоми та їхні заступники зовсім не квапляться їхати у зону АТО. Програма «Гроші» провела розслідування, щоб дізнатися, чи кабінетні військові проміняли розкішні авто на танки. Пише ТСН.

Біля головного військкомату столиці  на службовій парковці кращі зразки «військової техніки». О 9:00 чорна «Інфініті» заїжджає до військкомату. За кермом - водій у формі, а праворуч - один із помічників столичного військкому Володимира Кидоні.

Капітан другого рангу потім  переконує, що його начебто підвіз знайомий волонтер, з яким він поруч мешкає. Біля військкомату Печерського району журналісти помітили червоний «Лексус». Власник іномарки переконує, що він приватний підприємець і заробив на автівку раніше, а зараз він – тут доброволець.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Біля Святошинського районного комісаріату замість черг призовників - черга з недешевих авто. На закритій парковці ховаються надсучасні зразки розкішного «озброєння» - «Мерседес». Чолов'яга у цивільному доповідає, що за цей паркан має перепустки тільки військова техніка, а прості люди не мають права тут паркувати власні автівки.

Власника шикарного «Мерседесу» ніхто із працівників комісаріату так і не зміг розшукати. Мешканці житлового будинку також повідомили, що тільки військові мають право ставити авто на парковці, де зазвичай дуже багато элітних машин. Нагадаємо, Порошенко запропонував поміняти місцями поранених офіцерів і керівників військкоматів.