Вдову загиблого «айдарівця» Валентину Королько вчора висадили з маршрутки, бо водій не захотів врахувати її пільгу.

Про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ Товариство ветеранів АТО. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Подзвонила Валя Королько, вдова Колі (Сова), який 21 липня загинув під час звільнення села Георгієвка, біля Луганська. Каже, проплакала дві години.

Водій маршрутки, якою вона виїхала з Луцька до Каменя-Коширського, проїхавши декілька кілометрів від станції, почав збирати гроші. Побачивши у Валі в руках куплений в касі квиток із пільгою (пільга, як вдові загиблого воїна АТО) він почав видумувати приводи і врешті заставив її залишити маршрутку, або заплатити йому готівкою повну вартість проїзду. Вдома чекали діти і телефони розрядились, але це не завадило водію висадити її з маршрутки в декількох кілометрах від автостанції.

Після двох годин на зупинці за містом, Валя доїхала додому. Але що це виходить?! Такі водії думають, що зможуть так само, як і дідів-ветеранів 2-ї світової, копати і нас, АТОшників?! Вони думають, що вдова воїна АТО вже немає захисника?!», - йдеться у повідомленні.

А ще кілька днів тому Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Валентина Королько вже кілька місяців б’ється з бюрократичною машиною. Вона досі не може оформити документи на пенсійне забезпечення двох малолітніх дітей.