ДТП з важкими наслідками трапилася у Луцьку по проспекту Відродження. На місці автопригоди величезна калюжа крові та розкидані речі постраждалого. Зі слів правоохоронців, чоловік, який став жертвою аварії, помер у кареті швидкої.

Автопригода трапилась близько 19:20. Зі слів очевидців, реанімомобіль прибув через 8 хвилин після інциденту. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як зауважили працівники міліції, які працювали на місці ДТП, на вигляд постраждалому чоловікові було 45-50 років.

Очевидці трагедії запевнили, що чоловік переходив дорогу на пішохідному переході. Тоді й потрапив під колеса білої Таврії із надписом «Пивбаза». Зі слів свідків, постраждалого підкинуло на капот, після чого автівка протягнула його ще близько 30 метрів.

Водій автомобіля, очевидно, побачивши чоловіка у себе на капоті, різко загальмував, однак трагедії не встиг уникнути. «Зі свого будинку, що знаходиться по проспекту Відродження, 5, почула звук сильного удару та пищання гальм. Одразу ж вискочила до дороги і побачила чоловіка в калюжі крові. Однак, як це трапилось – не бачила», - каже одна із очевидців наслідків ДТП, яка мешкає неподалік.

Варто зазначити, що неподалік від «зебри» лежав музичний плеєр постраждалого. Цілком ймовірно, що чоловік слухав музику, переходячи дорогу.

 

Черевик постраждалого відлетів за 30 метрів від місця зупинки автомобіля Таврія.

 

На вигляд водію авто 20-25 років. У ймовірного винуватця ДТП – пов’язка на оці та носі.

Очевидці трагедії стверджують, що впізнали у загиблому мешканця одного із будинків, що розташований на вулиці Петра Сагайдачного.

На місці автопригоди працюють правоохоронці.