В обласному центрі Волині є вже шість земельних ділянок, які можуть виділити родинам військових, які загинули на Сході. Про це йшлося 17 вересня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру. Пише Волинський інформаційний портал.

Депутат Луцькради Євген Ткачук розповів, що на вулиці Лопатіна є шість земельних ділянок, які можна виділити родинам військових, які загинули в антитерористичній операції. Наразі троє сімей вже оглянули ділянки й погодилися на їхнє виділення. Отож, залишилося тільки владнати всі формальності.

Власне, формальності й стали каменем спотикання, адже для того, щоб виділити землю в найкоротші терміни, потрібно вирішити чимало бюрократичних процедур. Голова земельної комісії Володимир Никитюк зауважив, що ненормально, коли в одних випадках всі папери оформляють швидко, а коли йдеться про родини загиблих, починається бюрократична тяганина.

Зрештою депутати вирішили винести питання про виділення трьох земельних ділянок родинам загиблих на найближчу сесію міської ради. «Війна поза планом, вбиті поза планом, тому й питання позапланово вноситься на сесію», – наголосив голова комісії.