Про ліквідацію «Зеленого господарства» обговорювалось питання на засіданні постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

Секретар міської ради Сергій Григоренко зауважив, що до кінця цього року мають необхідність ліквідувати підприємство «Зелене господарство» через те, що воно неефективне. Це підприємство та ще одне КП «Парки і сквери»  виконують схожі функції. При цьому «Парки і сквери» працюють ефективно, а «Зелене господарство» має 2.5 млн боргу.

Доцільністі роботи двох підприємств, на думку влади, немає. На що депутат міської ради Рустам Дячук відповів:

«Ми почнемо плодити підприємство на підприємстві. Навіщо тепер було створено «Парки і сквери» для того, щоб воно займалось аналогічною як підприємство «Зелене господарство», відірвавши кусок роботи даного підприємства, загнавши його в тупік, боргову яму. Чи є гарантії, що через декілька років «Парки і сквери» буде прибутковим підприємство?»

На це Сергій Григоренко відповів, що немає ніяких гарантій. Тобто як висловився Дячук «ви хочете кинути державу».

Також заступник міського голови Лариса Соколовська внесла пропозицію звільнити  з посади директора «Зеленого господарства» Івана Мирку в зв'язку з тим, що, за її інформацією, на роботі його майже не буває.