На Камінь-Каширщині вчора було оголошено День жалоби. Важка трагедія знову торкнулася громади району, - інформує офіційний сайт РДА.

В зоні АТО загинув ще один земляк – молодший сержант, 26-річний Сергій Дем’яник. Хлопець народився в Камені-Каширському, де спільно проживав з рідною сестрою, яка одружена і має двох неповнолітніх дітей. Мати давно померла. Батько Валерій Митрофанович проживає в місті Ковелі. Сергій деякий час працював там торговим агентом.

Військовий служив в 51-й бригаді, 3-му батальйоні. Як попередньо повідомляли офіційні джерела, 25 серпня відбувалася танкова і артилерійська атака на блокпости під Іловайськом і Старобешево з боку Донецька. 3-й батальйон був в оточенні і під постійним артобстрілом. Уночі 26 серпня колони танків і вантажівок з російськими військовими, поміченими ще напередодні, продовжили розстрілювати 3-й батальйон в районі Докучаєвська.

Родичі розшукували військовослужбовця. 15 вересня в соціальній мережі «Facebook» на сторінці Центр звільнення полонених було опубліковано список полонених і зниклих безвісти українських військовослужбовців. В даному списку був і Сергій Дем’яник.

Проте, коли саме загинув боєць та за яких обставин наразі невідомо. Знаємо лише одне, що героїзм цього юнака є яскравим прикладом вірного служіння своєму народові та державі.

Попрощатися з Героєм прийшло усе місто. Люди не приховували сліз. Співчуття рідним висловилили присутні на похороні голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар.

Від усіх представників районної влади Сергій Олександрович надав рідним військового матеріальну допомогу.

Районна державна адміністрація, районна рада та вся Камінь-Каширщина висловлюють глибоке співчуття родині з приводу трагічної загибелі найдорожчої людини.

Пам’ять про Героя завжди житиме у серцях земляків.