Гра між волинянами та закарпатцями мала принциповий характер, адже у випадку перемоги будь-яка з команд відривалася від суперника на 3 очки. повідомляється на офіційному сайті команди.

«Волинь» U-19 не ховала вирішення завдання перемогти у глибоку шухляду й з перших хвилин обрушилася на візаві. Атакували господарі з різних флангів, били з різних позицій, але атакувальний квінтет команди Максим`юка – Зінкевич, Романюк, Дудік, Петров і Деда – хибили із вигідних позицій, ухвалювали невірні рішення у простих ситуаціях або ж робили все, що слід нападникам, окрім як влучити у ворота чи просто пробити. Направду – вже у першому таймі «Волинь» мала вирішувати питання перемоги. Найкращий момент мав Ярослав Деда, який разом із Дудіком втік у контратаку «два на два», але замість того, щоб віддати на абсолютно вільного Артема, Ярослав вдарив сам і влучив у стійку.

Відмітимо й велику кількість фолів, які заробляли юніори «хрестоносців» у цьому матчі. У першому таймі покарати гостей за грубість не вдавалося. Аби збити атаки «Волині» старший тренер «Говерли» Валентин Слюсар ще в першому таймі вдався до замін, які зміцнювали саме захист воріт.

Те, що не вдалося зробити у першій половині гри, реалізувалося у другому таймі. Хоча не скажеш, що перемога далася господарям легко. «Говерла» тричі перевіряла пильність Марчука із середніх дистанцій, у гостей було кілька небезпечних прострілів, але забивали тільки «волиняни». Деду кинули у прорив на ворота Пахомова і Юрій звалив нашого нападника вже майже на лицевій ліній. Пенальті дуже чітко реалізував Дудік. Він же забив вдруге, отримавши пас із глибини поля від Форсюка, Артем втік правим флангом і точно вдарив у дальній нижній кут воріт – 2:0.

Згодом сам Форсюк двічі відзначався, але обидва голи арбітри відміняли, адже в Артема було положення «поза грою». Юніори «хрестоносців» впевнено довели матч до перемоги, хоч їхня гра ще далека від досконалості.

Отож, після перших чотирьох матчів юніори "Волині" на 3 місці із 6-ма очками. Турнірну таблицю можна переглянути тут

«Волинь» U-19: Марчук – Байбула, Прошак, Сороченко, Кулина (Мелінишин, 83) – Тетеренко, Зінкевич (Білецький, 86) – Романюк (Панькевич, 58), Дудік - Петров, Деда (Форсюк, 77).

«Говерла» U-19: Пахомов – Буксар, Махнєв, Беца (Ганич, 44), Павлич, Гей (Рацин, 76), Кузьмин (Коваль, 21), Варваринець В., Сегедій, Тома, Нурієв (Тищук, 68).

Голи: Дудік, 67 – з пен., Дудік, 87.

Фотозвіт  можна переглянути тут