На Луцькому КХП №2 немає власної муки і зерна також. Але погашені усі заборгованості. Про це 17 вересня під час наради у Волинській облдержадміністрації розповів виконуючий обов’язки директора комбінату Олександр Вовк. Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.
 
Керівник комбінату розповів, що у їхніх сховищах немає власного борошна, а лише запаси Агарного фонду: 190 тонн вищого ґатунку та 108 тонн – першого. Станом на 12 серпня, коли Олександра Вовка призначили виконуючим обов’язки директора, не було жодного кілограма. «Підприємство пішло собі у збиток на 106 тисяч, переробивши 1 100 тонн зерна. Але у такий спосіб ми забезпечили область борошном», - розповів він.
 
Також розповів, що нині немає і власного зерна. На його придбання шукають кошти. «Були проблеми по заробітній платі. За червень-липень заборгованість була 723 тисячі гривень. За єдиний соціальний внесок вона становила 160 тисяч та за електроенергію – 532 тисячі. На сьогодні всі заборгованості погашені», - запевнив доповідач.
 
Також він розповів, що вже підписані угоди з Державною продовольчо-зерновою корпорацією України на переробку зерна у обсязі шість тисяч тонн. «Тому прошу виробників вести до нас зерно. Корпорація веде повний розрахунок», - закликав Олександр Вовк.
 
Нагадаємо, влітку на Луцькому комбінаті хлібопродуктів провели ревізію, під час якої виявили недостачу майже у 30 тисяч тонн зерна і понад тисячу тонн зернової продукції. 
 
А 8 серпня призначили виконуючого обов’язки директора КХП №2 Олександра Вовка.