У нововолинському супермаркеті затримали чоловіка, який хотів вкрасти пляшку рому, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

Подія сталася о 9.40. На пульт центрального спостереження ДСО надійшов сигнал «терміновий виклик міліції». Кнопкою тривожної сигналізації скористався персонал одного супермаркету.

Як повідомили працівники закладу, невідомий чоловік зайшов до магазину та довго ходив поміж прилавками, роздивляючись товар. Охоронникам закладу поведінка чоловіка здалася підозрілою, тому вони почали за ним спостерігати. Після тривалої «прогулянки» магазином відвідувач врешті зупинився перед прилавком із спиртними напоями, де взяв пляшку рому та сховав собі під одяг. Побачивши такі дії відвідувача, охоронці торгового закладу натиснули на тривожну кнопку. Коли ж чоловік пройшов повз касира та не надав товар для розрахунку, його затримали.

До магазину також прибула слідчо-оперативна група міліції. Затриманим виявився 26-річний місцевий житель. При перевірці чоловіка за міліцейськими обліками з’ясувалося, що затриманий, згідно з вироком суду, вже два тижні повинен відбувати покарання у вигляді обмеження волі.

Правову оцінку його діям нададуть працівники міліції.