Фармацевти області надали армії допомогу на півмільйона гривень. Про це голова облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні сказав під час урочистостей з нагоди професійного свята – Дня фармацевтичного працівника. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Вітаючи їх, він сказав: “Фармацевти області з розуміння поставилися до мого прохання. 12 серпня ми зустрічалися та обговорювали ситуацію щодо забезпечення лікарськими засобами бійців, що беруть участь в АТО. Представники фармації досить відповідально віднеслися до цієї справи. Їхню роботу позитивно оцінюють усі. Вони реалізовували волонтерам медичні препарати і ліки фактично по собівартості, видаючи їх безпосередньо зі складів, а через відповідні центри - передавали ще й благодійну допомогу».

“Вже сьогодні частина наших солдат потребує серйозної психологічної і медичної реабілітації. Ми розпочали роботу зі створення реабілітаційних центрів і знову будемо звертатися до вас з проханням підтримати військових”, - наголосив Володимир Гунчик.

Не менш важливою є підтримка сімей військовослужбовців, які втратили своїх годувальників або, в яких є поранені бійці, які зараз лікуються. “Ми просто зобов’язані допомагати тим, які сьогодні захищають нашу незалежність. І кожним нашим вчинком доводити, що ми - сильна нація і перемога - за нами”, - резюмував голова облдержадміністрації.